Maak kennis met het personeel

De staf van Villa Banjar Beach is 6 dagen per week aanwezig en de security 7 dagen per week. Zij onderhouden de villa, de tuin en kunnen als je dat wilt ook koken, wassen, strijken en kleine boodschappen doen. Voor het eten kan je helemaal zelf kiezen wat er die avond op het menu staat. Je wordt compleet in de watten gelegd! Kies voor heerlijke lokale gerechten of ga voor vertrouwde westerse recepten. Tip! Vraag het personeel of je mee mag naar de lokale marktUiteraard kan je er voor kiezen om zelf te koken, alle apparatuur en inventaris is in huis. ’s Nachts is er altijd security aanwezig. De staf helpt je ook graag met het organiseren van uitstapjes als wandelen in de omgeving, dolfijnen spotten in Lovina, Gitgit watervallen bezoeken, mountainbiken in de rijstvelden, snorkelen of andere activiteiten.

Image
Huishoudsters

Hi! Wij zijn Kadek en Desak! Wij komen uit het nabijgelegen dorp Banjar (naast Lovina) en werken al meer dan 10 jaar in de villa. De lekkerste traditionele Indonesische gerechten kunnen wij voor jullie maken. Of kies een van de westerse gerechten!

Image
Tuinman & security

Hi! Wij zijn Ketut en Eddy! Overdag zorg ik (Ketut) er samen met mijn broer voor dat de grote tropische tuin goed verzorgd wordt. Daarnaast kan ik vers fruit of kokosnoten uit onze tuin plukken voor jullie ontbijt! Eddy is s' nachts aanwezig als security.

Image
Chauffeur

Hi! Ik ben Erik! Ik woon in Lovina Beach en ben privéchauffeur voor de gasten in de villa. Voor alle soorten transport kan je bij mij terecht! Ik kan je ophalen of brengen naar de luchthaven. Daarnaast kan ik jullie naar alle activiteiten in de omgeving brengen en ken ik alle restaurantjes en winkeltjes in Lovina en omstreken!

Lokaal, duurzaam & helpdesk service

De villa is gebouwd met duurzame en lokaal geproduceerde materialen. Het dak van de villa bestaat bijvoorbeeld uit natuurlijk riet en de stenen komen uit een lokale groeve. Het ontwerp van de villa met het hoge dak en de gebruikte stenen zorgen ervoor dat het binnen altijd heerlijk koel is. De inrichting kenmerkt zich als modern en luxueus, met een combinatie van westerse en lokale Aziatische sfeerelementen.

Wij zijn aangesloten bij een internationale helpdesk die je kan helpen met al je vragen. Je kan hier dan ook terecht voor bijvoorbeeld het huren van een auto of scooter, het plannen van daguitstapjes of het maken van een afspraak voor een huis-aan-huis van een massage. Daarnaast ligt er in het huis ook een informatiemap klaar met een overzicht van alle bezienswaardigheden en activiteiten.