Prijzen en beschikbaarheid

Hieronder tref je de prijzen van Villa Banjar Beach (noord Bali, Lovina Beach) per week per 1 januari 2020. De weekprijzen zijn inclusief dienstverlening staf, security, toeristenbelasting, eindschoonmaak, Wifi in hele huis, welkomstpakket bestaande uit diner op de dag van aankomst en ontbijt de volgende ochtend, gekoeld drinkwater, gas, gebruik van alle linnengoed en (bad)handdoeken. De prijzen zijn inclusief 10% overheidsbelasting. Sinds kort bieden wij ook twee extra service pakketten aan die je vooraf kunt aanvragen.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /data/sites/web/villa-lovina-balinl/www/wp-content/themes/x/framework/functions/helpers.php on line 299

Reservering, betaling en praktische informatie voor vertrek

In verband met COVID-19 kunnen aangepaste regels van toepassing zijn op reserveringen in 2021. Wij informeren u daar graag over.

Bij serieuze interesse is het mogelijk een optie van maximaal 4 dagen op de villa te nemen. Na akkoord vragen we binnen 2 weken een aanbetaling van 40% van de totale huursom. Na deze aanbetaling is de boeking definitief en de resterende huursom (+ de borgsom van € 150) betaal je uiterlijk 1 maand voor aankomst. De borg ontvang je binnen 2 weken na vertrek uit de villa terug. 

Voor een vakantie op noord Bali tot 30 dagen heb je geen visum nodig. Let op! Verblijf je langer dan een maand in Indonesië, dan heb je een ander visum nodig dat je reeds in Nederland moet verkrijgen. Wij kunnen de transfer naar en van de villa voor je verzorgen. Deze rit duurt ongeveer 2,5 uur en kost rond de € 40,-. Een annuleringsverzekering en reisverzekering dien je zelf te regelen.