Lovina Beach

Banjar – Lovina Beach – Noord Bali

Villa Banjar Beach ligt aan de zee in het authentieke vissersdorp Banjar (Lovina Beach area), tussen de stadjes Lovina (5 km) en Seririt (3 km). Deze regio op Noord Bali staat bekend om haar mooie natuur, originele cultuur en rust. Er heerst een authentieke, vriendelijke Balinese sfeer. De lokale samenleving is gemoedelijk en de inwoners zijn hoofdzakelijk van Hindoeïstische origine. In deze regio kom je op een aangename manier in contact met de lokale bevolking, die veraf staat van de straatventers en toeristische bars op andere delen van het eiland. De Lovina Beach area heeft alles in huis om uw vakantie te doen slagen!

Direct aan het strand

De villa is direct aan de zee gelegen: de tropische tuin loopt door tot aan het strand. De woning is te bereiken via een kleine weg, die gedeeld wordt met zeven andere villa’s en toegang biedt tot de hoofdweg (op enkele honderden meters). Links en rechts van de strook met villa’s liggen twee authentieke vissersdorpen, die grotendeels bestaan van de visvangst. Op 5 kilometer van het huis, in Lovina, vindt u diverse soorten restaurants, een geldautomaat en winkeltjes. In Seririt (op 3 km), treft u een middelgrote supermarkt en eveneens een geldautomaat. Voor grotere boodschappen en voorzieningen kan u terecht in de stad Singaraja op 25 minuten rijden van de Lovina Beach area. Daar liggen een grote Hardis supermarkt en Carrefour hypermarché voor uw grote inkopen. Alle benodigde voorzieningen liggen rond het huis, maar ook de staf van de villa staat klaar om u te helpen met de inkopen.

Kaart – Bali – Lovina Beach – Banjar Beach

Onderstaande kaart geeft u een beeld van de ligging van de villa aan de noordflank van Bali. Voor meer details, kan u de kaart in het groot bekijken op Google Maps.

[gmap latitude=”-8.183157″ longitude=”114.963319″ html=”Villa Banjar Beach” popup=”true” zoom=”7″ height=”250″]