Luxe privé villa in Lovina

Gasten hebben toegang tot de hele villa, met een oppervlakte van 250 m2 en een tuin van ruim 2.000 m2. De luxe villa in Lovina, Bali, heet gasten welkom met een eigen oprit. Op de begane grond biedt een ruim buitenterras een eetplek met uitzicht op de Bali-zee. De villa heeft een moderne woonkamer, een goed uitgeruste keuken en een apart toilet. De deuren aan de tuin- en zeezijde kunnen helemaal open, waardoor een open sfeer ontstaat.

De twee slaapkamers op de begane grond hebben kingsize bedden met klamboe, airconditioning en een eigen badkamer (met douche en toilet). De eerste verdieping van de villa heeft een tweepersoons slaapkamer, een zithoek met een tweepersoons slaapbank en een eigen balkon met prachtig uitzicht. De slaapkamer heeft ook een kingsize bed, airconditioning, klamboe en een eigen badkamer (met douche en toilet).

Gebouwd met duurzame lokale materialen, waaronder natuurlijk riet voor het dak en lokaal gewonnen stenen, blijft de villa heerlijk koel. Het interieur combineert moderne luxe met westerse en lokale Aziatische invloeden, waardoor het een comfortabele en stijlvolle plek is voor jouw ontsnapping naar Bali.