Luxe privé villa in Lovina

Deze 5-sterren vakantievilla in Lovina Bali ligt op een groot eigen perceel, direct aan het strand. De Balinese villa biedt plek aan 6 tot 8 personen en heeft een privé zwembad (infinity pool). Verder is er fantastisch uitzicht op de zee en de groene omgeving! De privé villa heeft een bewoonbaar oppervlakte van ruim 250 m2 met een modern ingerichte woonkamer, 3 slaapkamers met privé badkamer en een keuken. In de tropische tuin van ruim 2.000 m2 staan allerlei fruit en palmbomen. 

Het fijnste gedeelte is misschien wel het grote buitenterras met de rustieke eettafel en een lounge set. Daarnaast vind je aan zee een heerlijk relax-huisje, in het Indonesisch 'Bale Bengong'. Dit is een knus hoekje te gebruiken voor een massage of waar je rond een uurtje of 5 heerlijk kan vertoeven met een glaasje wijn of een Bintang!

De villa is gebouwd met duurzame en lokaal geproduceerde materialen. Het dak van de villa bestaat uit natuurlijk riet en de stenen komen uit een lokale groeve. Het ontwerp van de villa met het hoge dak en de gebruikte stenen zorgen ervoor dat het binnen altijd heerlijk koel is. De inrichting kenmerkt zich als modern en luxueus, met een combinatie van westerse en lokale Aziatische sfeerelementen.