Diederick and Marry

We hebben onze beste vakantie ooit gehad. Nu gaan meestal al redelijk ‘luxe’ op vakantie (‘Topic travel’ vrijstaande villa’s met zwembad), maar jullie villa stak er met kop en schouders bovenuit:

–          Fantastisch mooi ontwerp

–          Heerlijk ruim

–          AAN het strand en elke slaapkamer heeft zeezicht (Dat is nog eens wakker worden!)

–          Fantastische materialen gebruikt in het huis (lichte vloer, witte stoelkussens, pfff dat durven we thuis niet eens 😉

–          Supermooie tuin

–          Enorm veel pricacy (buren hoor/zie je niet, op strand loopt anderhalve verkoper en wat vissers)

–          Heerlijk zwembad

Ook de mensen aldaar (Kadek, Desak, enz) zijn zonder uitzondering top en nemen hun werk heel serieus (lijkt me een prettig idee als je als eigenaar zo ver weg zit).  We dachten dat we moesten wennen aan mensen in het huis, maar na 2 uur wil je niet anders meer. Ook hielden ze uitstekend rekening met de kiwi/noten allergie van ons zoontje en het feit dat onze dochter vegetarisch is geworden. Ze hebben zelfs mijn dochter en mij achterop de brommer meegenomen toen we een verjaardagstaart wilden uitzoeken. Geweldige ervaring en super dat ze dat deden!

Het feit dat Banjar nog niet ‘is verpest’ door toerisme maakte het voor ons helemaal fantastisch: we houden wel van luxe (het is immers vakantie), maar willen toch ook een authentieke omgeving beleven. Dat kan allemaal in/rond jullie villa (rondje hardlopen door de passar van Banjar, echt zo leuk). Ik zag een enkele review dat het wat ‘afgelegen’ was of ‘rommel op het strand lag’. Dat kan zo zijn, maar wij vonden het JUIST prettig om zo ‘echt’ op Bali te zijn (en bijvoorbeeld geen dronken Australiers  voor je deur op het strand te hebben).

Erik is ook een erg goeie gids: hij weet de niet al te toeristische plekjes te vinden en levert echt ‘maatwerk’ als hij met je op pad gaat (zo vonden onze kinderen vooral de ‘aapjes’ leuk, en Erik wist bij 3 trips wel ergens langs wat aapjes te rijden). Ook had hij zelfs een klein kadootje voor onze jarige dochter geregeld, super attent.

Tot slot bied Bali ongelofelijk veel moois: wij wisselden een dag relaxen aan het zwembad af met een trip met Erik. We hebben dus enorm veel moois gezien (sawa’s, dolfijnen, apen, koraal/vissen/snorkelen, Balinese dans, Ubud, passars, talloze tempels, plantages/koffie/kruidnagel, enz enz) en zijn tegelijkertijd volledig uitgerust.

Dank voor het beschikbaar stellen van de prachtige villa!

Diederick & Marry