Maak kennis met het personeel

Maak kennis met de staf van Villa Banjar het beach. De staf is 6 dagen per week aanwezig, de security 7 dagen. Zij onderhouden de villa, doen de afwas en de tuin en kunnen als je dat wil ook koken, wassen, strijken, kleine boodschappen doen. Voor het eten geef je namelijk zelf aan wat er die avond op het menu staat. Tip! Vraag het personeel eens of je een keer mee mag naar de lokale markt. Kies voor heerlijke lokale gerechten of ga voor vertrouwde westerse recepten. Je wordt compleet in de watten gelegd.

Image

Hi wij zijn Kadek and Desak! Wij komen uit het nabijlegen dorp Banjar en werken al meer dan 10 jaar in de villa. De lekkerste lokale en westerse gerechten maken we voor jullie!

Image

Hi wij zijn Ketut en Eddy! Overdag zorg ik (Ketut) ervoor dat de grote tropische tuin goed verzorgd is en wij kunnen vers fruit of kokosnoten uit onze tuin plukken! Eddy is s' nachts aanwezig als security

Image

Hi ik ben Erik! Als u van de luchthaven komt kan ik u ophalen en naar de villa brengen. Daarnaast kan ik jullie naar alle activiteiten in de omgeving brengen en ken ik alle restaurantjes en winkeltjes in de buurt!

Uiteraard kan je er voor kiezen om zelf koken, alle apparatuur en inventaris is in huis. ’s Nachts is er altijd security aanwezig. De staf helpt je ook graag met het organiseren van uitstapjes als wandelen in de omgeving, dolfijnen spotten, watervallen bezoeken, mountainbiken, snorkelen of andere activiteiten.

Lokaal en duurzaam

De villa is gebouwd met duurzame en lokaal geproduceerde materialen. Het dak van de villa bestaat bijvoorbeeld uit natuurlijk riet en de stenen komen uit een lokale groeve. Dit bepaald soort steen zorgt ervoor dat het binnen altijd heerlijk koel is. De inrichting is kenmerkt zich als modern en luxe, een combinatie van westerse én lokale Aziatische sfeerelementen.

Helpdesk

Wij zijn aangesloten bij een internationale helpdesk die jou kan helpen bij al je vragen. Je kan hier dan ook terecht voor bijvoorbeeld het huren van een auto of scooter, het plannen van daguitstapjes of het maken van een afspraak voor een huis-aan-huis van een massage. Daarnaast ligt er in het huis ook een informatiemap klaar met een overzicht van alle bezienswaardigheden en activiteiten.