Maak kennis met het personeel

De staf van Villa Banjar Beach is 6 dagen per week aanwezig en de security 7 dagen per week. Zij onderhouden de villa, de tuin en kunnen als je dat wilt ook koken, wassen, strijken en kleine boodschappen doen. Je kan zelf kiezen wat er die avond op het menu staat, kortom, je wordt compleet in de watten gelegd! Tip, vraag het personeel of je mee mag naar de lokale markt! Uiteraard kan je ervoor kiezen om zelf te koken, alle apparatuur en inventaris is in huis.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij een internationale helpdesk die je helpt met al je vragen. Je kan hier terecht voor het huren van een auto of scooter, het plannen van uitstapjes of het maken van een afspraak voor een massage aan huis. Verder ligt er in het huis ook een informatiemap klaar met alle bezienswaardigheden en activiteiten.

Reserveer nu!
Image
Huishoudsters

Hi! Wij zijn Kadek en Desak! Wij komen uit het nabijgelegen dorp Banjar (naast Lovina) en werken al ruim 10 jaar in de villa. De lekkerste traditionele Indonesische gerechten kunnen wij voor jullie maken. Of kies een van de westerse recepten!

Image
Tuinman & security

Hi! Wij zijn Ketut en Eddy! Overdag zorg ik (Ketut) er samen met mijn broer voor dat de grote tropische tuin goed verzorgd wordt. Daarnaast kan ik vers fruit of kokosnoten uit onze tuin plukken voor jullie ontbijt! Eddy is 's nachts aanwezig als security.

Image
Chauffeur

Hi! Ik ben Erik! Ik woon in Lovina Beach en ben privéchauffeur. Voor alle transport kan je bij mij terecht! Ik kan je ophalen of brengen naar de luchthaven. Daarnaast kan ik jullie naar alle activiteiten in de omgeving brengen en ken ik alle restaurantjes en winkeltjes in Lovina en omstreken!