Maak kennis met het personeel

Het vriendelijke personeel van Villa Banjar Beach is zes dagen per week beschikbaar en er is zeven dagen per week beveiliging aanwezig. Ze onderhouden de villa en de tuin en kunnen, indien gewenst, ook koken, wassen, strijken en (kleine) boodschappen doen. Je kunt kiezen wat er op het menu staat (ontbijt, lunch en diner), kortom, je wordt helemaal in de watten gelegd! De diensten van het personeel zijn inbegrepen in de prijs; je betaalt alleen voor de boodschappen. Tip: Vraag het personeel of je naar de lokale markt kunt gaan! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf te koken; alle benodigde apparatuur is aanwezig in het huis.

We zijn ook verbonden met een internationale helpdesk die je helpt met al je vragen. Je kunt hier een auto of scooter huren, uitstapjes plannen of een afspraak maken voor een massage aan huis. In het huis is ook een informatiemap beschikbaar met alle bezienswaardigheden en activiteiten.

Image
Huishoudsters en tuinmannen

Lieve gasten! Wij zijn Kadek en Desak (huishoudsters) en werken al ruim 15 jaar in de villa. De lekkerste traditionele Indonesische gerechten kunnen wij voor jullie maken. Ketut en Putu (tuinmannen) plukken dagelijks vers fruit en kokosnoten uit de tropische tuin!

Image
Chauffeur

Hi! Ik ben Erik! Ik woon in Lovina Beach en ben privéchauffeur. Voor alle transport kan je bij mij terecht! Ik kan je ophalen of brengen naar de luchthaven. Daarnaast kan ik jullie naar alle activiteiten in de omgeving brengen en ken ik alle restaurantjes en winkeltjes in Lovina en omstreken!

Image
security

Beste gasten. Graag stel ik mezelf voor, ik ben Eddy en ik woon in het nabijgelegen dorp Banjar. Elke avond ben ik aanwezig als security en ik sta tot jullie dienst (voor bijvoorbeeld kleine boodschapjes)