Fam Engelschman

tsja, jullie zullen het vast vaker gehoord hebben, maar woorden schieten te kort! Na de lange, lange reis hier aangekomen schoten we even vol: wat een schitterend huis! Zo mooi en ruim, met zoveel liefde en goede smaak ingericht… het voelt als een enorm voorrecht om hier 2 weken met z’n zessen te mogen verblijven.

En ja, we hebben intens genoten van ons verblijf, en hebben werkelijk niets dan lof! Van de allereerste ontvangst, tot het moment van vertrek was het geheel naar wens. We kunnen de staf niet hoog genoeg prijzen; hun zorg was uitmuntend. Daarnaast waren vooral Kadek en Desak zeer plezierig en hartelijk, en hebben we ook veel plezier gehad met hen. Huis was brandschoon, geen moeite te veel. Al hebben we ook met regelmaat gewoon zelf afgewassen, afgeruimd of bij de excursies gemeld dat ze gewoon naar huis konden gaan en dat wij zelf het eten wel op zouden warmen. De kookkunsten zijn geweldig, we hebben gesmuld iedere avond! Vooral onze dochters, al maanden op een heel strak budget, hebben gesmuld!

De zo smaakvolle inrichting, de prachtige tuin, het zwembad, maar zeker ook: de geweldige bedden, hebben allen bijgedragen aan een heerlijk ontspannen, zeer bijzondere reis waarin we vooral heel veel tijd hadden om uitgebreid met onze dochters bij te praten, en samen het mooie Bali te ontdekken!