Gerrit en Anita

Middels deze mail willen wij u bedanken voor de geweldige tijd (van 20-05-2014 / 01-06-2104) in uw villa. Een tijd om niet snel te vergeten, de ontvangst, het verblijf, en het heerlijke eten heeft er toe bijgedragen dat het een onvergetelijke vakantie is geworden.

Bij aankomst werden we ontvangen door de complete staf (al was het laat), maar toch, iedereen was er.

Het diner wat voor ons klaar was gemaakt smaakte fantastisch, Kadek en Desak weten werkelijk hoe je gasten kunt verrassen.

De prachtige villa op zich is van alle gemakken voorzien, en voldeed volledig (zelfs meer) aan onze vooraf hoog gestelde verwachtingen.

Het zwembad, de prachtige tuin, het fraaie uitzicht vanaf het terras, en de rust hebben bijgedragen aan een onvergetelijke vakantie.

De slaapkamers zijn ruim, goede bedden, goed functionerende airco’s, en vanuit de slaapkamer bereikbare badkamers, alles werkelijk geweldig.

Wij vonden het heerlijk dat de villa wat verder afgelegen lag van de drukte, zodat we volop konden genieten van de rust.

De staf heeft ons ook diverse malen geholpen met het maken van afspraken zoals reserveringen voor massages door Made, heerlijk !!!!

Eric de vaste taxi chauffeur van de villa, heeft ons veel bijzondere dingen van Bali laten zien, en veel verteld over de gebruiken ter plaatse, een geweldige man met veel humor.

Als je ons nu zou vragen wat er op te merken zou zijn over de villa of de bij behorende staf, dan kunnen we daar niets voor bedenken. (petje af)

Wel zou je wat kunnen zeggen over het vele zwerfvuil op het strand, dat bijna dagelijks meer werd, maar op een gegeven moment toch zo goed als opgeruimd was.

Wie we daar voor moesten bedanken weten we niet, maar het oogde veel aantrekkelijker, hetgeen meer paste bij de uitstraling van de villa.

Heer Martens nogmaals heel hartelijk bedankt, en met vriendelijke groet,

Gerrit en Anita Paul