Ingeborg en Rob

Van 22 mei t/m 29 mei 2013 verbleven wij in Villa Banjar Beach om aldaar ons 25 jarig huwelijk en 30 jaar samen zijn te vieren!!

Nadat we eerst een paar dagen in Sanur en Ubud zijn verbleven was de trip naar de Villa al geweldig.

Rijden langs de sawa’s, de aapjes op de weg hoog in de bergen, alles was even overweldigend.

Zalig om dan na een trip van 3 uur aan te komen in de Villa en ontvangen te worden door de lieve Kades en Desak. Wat een ontzettend lieve meiden zijn dit.

Zij hebben er mede voor gezorgd dat onze week in de luxe Villa fantastisch was.

Elke ochtend stond er voor ons een heerlijk ontbijtje klaar, alles met zorg bereid, s’avonds hebben ze ons verrast met koken, de heerlijkste gerechten kwamen op tafel. Super om heerlijk te eten met het uitzicht op de tuin en zee. Op onze trouwdag op 26 mei waren zij samen met tuinman al druk bezig om het huis voor ons te versieren en allerlei offertjes te maken. Het is mede daardoor voor ons een zeer speciale mijlpaal geworden.

De villa zelf is ontzettend sfeervol ingericht door Helga, zeer ruim van opzet, je voelt je hierdoor heel speciaal in het huis.

De meiden maken het keurig schoon, je bed wordt elke dag op zijn Indonesisch opgemaakt (met een soort roe gladgestreken) en op speciale dagen werden er mooie bloemetjes opgelegd, zo romantisch.

 

Lovina is niet te vergelijken met Ubud of Sanur of Kuta, is rustiger maar veel authentieker dan de bovenstaande plaatsen.

Door chauffeur Eric hebben we veel van de omgeving gezien. De Git git watervallen (een aanrader), de rijstvelden etc. onderweg met hem een hapje gegeten, op deze manier kom je bij echte Warungs terecht waar je zalig kan eten.

 

Voor ons was de trip naar Bali een om nooit te vergeten, we gaan zeker terug om nog meer van dit schitterende eiland te zien.